Početna Kontakt
 

Novosti

KOPRIVNIČKA GRUPA EPEPE POBJEDNIK 4. IMAGINE FESTIVALA

17.11.2010. 19:29:20

Prvu nagradu i apsolutni ovogodišnji pobjednik 4. Imagine festivala je koprivnički band EPEPE

Imagine festival zajednički je naziv za natjecanja mladih solista i bandova ( do 19 godina) nastao u okviru Jeunesses Musicales/

Glazbene mladeži. Već niz godina slični se festivali održavaju u Švedskoj,Belgiji, Južnoj Africi i Sloveniji.

Na ovogodišnjem 4. Imagine festivalu u organizaciji Hrvatske glazbene mladeži u finalu, 14.11.2010 u Klubu hrvatskih glazbenika SAX natjecalo se 10 bandova iz Zagreba, Bjelovara, Varaždina, Goričana, Samobora ,Osijeka , Koprivnice.

Ispred Glazbene mladeži Koprivnica u Zagrebu su se natjecali band EPePe (Valentino Potroško-vokal, Pavle Bojanić-gitara, Karlo Cmrk-bas i Antonio Hanžek-bubnjevi) i Mau Jo Duo ( Ivan Šlabek-bubnjevi i Zvonimir Mujkić-gitara)

Nakon natjecateljskog dijela kao gosti festivala nastupali su prošlogodišnji pobjednici PERPETUUM MOBILE iz Osijeka, grupa NOORDUNG pobjednici slovenskog Imagine festivala i pobjednici belgijskog Imagine festivala GEPETTO AND THE WHALES.

Prvu nagradu i apsolutni ovogodišnji pobjednik je koprivnički band EPEPE koji će predstavljati našu zemlju  na Međunarodnom Imagine festivalu u Belgiji koji će se održati od 1.-3.7-2011.

GalerijaArhiva novosti