Početna Kontakt
 

Novosti

Koncert u ciklusu ljetnih večeri u atriju 'Ljeto nam se vratilo'

6.9.2011. 12:48:53

Prvi koncert u sklopu ciklusa ljetnih večeri u atriju pod nazivom 'Ljeto nam se vratilo…' održat će se u petak, 17.06. s početkom u 20 h.


Radi se o programu koji za završetak školske godine pripremaju učenici srednjih škola koji u svoje slobodno vrijeme pomalo sviraju, stvaraju dobre pjesme i glazbu. Svi posjetitelji moći će uživati u šarolikom programu isprepletenom svirkom i čitanjem poezije.

Za čitanje poezije zadužena je  Maša Virag, učenica Gimnazije "Fran Galović" koja će nastupiti s nekoliko svojih pjesama.  Njezinu kvalitetu dokazuje nagrada "Mali Galović" koju je osvojila na prošlogodišnjim Galovićevim jesenima za pjesmu "Sunčana strana ulice".

Zatim će se na pozornici atrija predstaviti duo "TWO OF US" Ivan Grobenski i Pavle Bojanić koji će zasvirati  akustične obrade svjetski poznatih pjesama i obraditi ih u svom stilu. Ivan Grobenski djeluje u nekoliko bendova u Koprivnici, a i Pavle je član benda EPePe. Ivan i Pavle su se okupili kako bi zabavili publiku svirajući im hitove na malo drugačiji način.

Zatim na svijetla pozornice dolaze mladi varaždinski umjetnik Ivan Ščapec i Tena Rak  koji sviraju acoustic, alternative rock. Inače su članovi benda Vlasta Popić, ali u slobodno vrijeme održavaju promotivnu turneju s bendom Seine. Seine iza sebe ima dvije zbirke pjesama, "Moje pjesme, moji snovi" i "2007-2009".

Na kraju će se publici predstaviti zagrebački umjetnik Denis Katanec a.k.a Felon koji iza sebe ima jedan EP-album i nekoliko nastupa po Hrvatskoj. Nakon odličnih kritika EP-albuma, Felon

će zabaviti i koprivničku publiku. Žanr njegove glazbe može se svrstati pod American-u, mada je jedan od rijetkih na ovim prostorima koji se bave takvom glazbom.

Ulaz je slobodan zato dođite, guštajte uz dobru mjuzu, vruću atmosferu i hladno piće. I da  …ououou ljeto nam se vratilo u grad….
Arhiva novosti